Weekendje weg naar een huisje aan zee

Een weekendje weg naar een huisje aan zee

Je kunt een weekendje weg naar een huisje aan zee als je er even tussenuit wilt. Of je nu met vrienden, familie of gewoon je gezin op vakantie wilt, er is veel aanbod vakantiehuisjes die voor een weekendje weg te boeken zijn. Je kunt een weekendje weg naar de Nederlandse kust, maar ook naar de Belgische of Franse kust. Boek bijvoorbeeld een weekendje weg naar een huisje aan zee waar ook huisdieren welkom zijn. Huur een luxe vakantiehuisje met bubbelbad en sauna of ga voor een goedkoop appartement voor een weekendje weg.

landal huisje aan de kust banner


Huisje aan zee voor een weekendje weg met hond

Een huisje aan zee voor een weekendje weg met hond vind je hier. Met je hond op vakantie is natuurlijk erg leuk, dus hier vind je een groot aanbod vakantiehuizen waar je huisdier welkom is. Je kunt een weekendje weg naar een huisje aan zee waar 1 of 2 huisdieren welkom zijn boeken. Ga met je hond op vakantie in Zeeland, West-Vlaanderen of de Waddeneilanden. Boek een hondenbungalow aan zee voor een heerlijk weekendje weg. Je kunt ook een weekendje weg met hond in een luxe vakantiehuis boeken.

Heerlijke vakantiehuizen in Nederland, België en Duitsland


Een weekendje weg naar de kust met de hele familie

Op vakantie met de hele familie? Ga een weekendje weg naar de kust samen met de hele familie. Een weekendje weg naar een huisje aan zee voor een grote groep vind je hier. Een 6 of 8 persoons vakantiehuis aan de kust voor 2 gezinnen of een 20 persoons villa voor een grote familie. Als je met een grote familie op vakantie gaat is het fijn om nog wel veel privacy te hebben, boek daarom een groot vakantiehuis met minimaal 4 badkamers.


Met familie een huisje aan zee boeken

In de duinen een weekendje weg

Het is heerlijk om wakker te worden in een vakantiehuis in de duinen. Stap uit je vakantiehuis en loop direct de duinen in en sta binnen een paar minuten op het strand. In de duinen liggen veel vakantieparken, dus je kan een vakantiehuisje op een vakantiepark boeken als je een weekendje weg wilt. Een weekendje weg naar een huisje in de zee die in de duinen ligt boek je hier hier.


Weekendje weg in een huisje aan de Nederlandse kust

Een weekendje weg naar een huisje aan zee aan de Nederlandse kust kan een goede optie zijn, zeker omdat je niet zover hoeft te rijden. Ga voor een accommodatie in Zeeland, Noord-Holland, Zuid-Holland of op de Waddeneilanden. Een huisje aan de Nederlandse kust met omheinde tuin en open haard. Als je een weekendje weg in de herfstvakantie gaat kan je ook een vakantiehuis met bubbelbad boeken, dan kan je lekker opwarmen na een koude dag.


Luxe weekendje weg in een huisje aan zee

Een luxe weekendje weg naar een huisje aan zee in België of Frankrijk. Ga voor een luxe vakantiehuis met een privé zwembad. Zeker als het warm weer is kan je een privé buitenzwembad bij je verblijf hebben, voor de koudere maanden is een privé binnenzwembad beter. Huur een luxe bungalow, villa of landhuis waar je een weekendje weg kan.


Luxe huisje aan zee

Groot vakantiehuis aan zee voor een weekendje weg

Je kunt een groot vakantiehuis aan zee boeken voor een weekendje weg. Een weekendje weg naar een huisje aan zee voor 8, 10 of 12 personen. Je kunt een groot vakantiehuis in de natuur of direct aan het water boeken. Ga voor een groot 10 persoons vakantiehuis met speeltoestellen bij de accommodatie voor de kinderen. Bij sommige grote vakantiehuizen kan je ook een huisdier meenemen.


Vakantiehuis aan zee op een vakantiepark voor een weekendje weg

Boek hier een vakantiehuis aan zee op een vakantiepark voor een weekendje weg. Een vakantiehuis op een vakantiepark van Europarcs, Landal-Greenparks, Roompot of Center Parcs. Veel vakantieparken hebben faciliteiten zoals speeltuinen, een zwembad en een restaurant. Soms ligt een vakantiepark midden in de duinen of het bos. Maak mooie wandelingen in de omgeving van het vakantiepark.


Goedkoop weekendje weg naar een huisje aan zee

Je kunt goedkoop een weekendje weg naar een huisje aan zee. Een goedkoop vakantiehuis hoeft niet perse een krakkemikkig huis te zijn. Je kan best goedkoop een mooie bungalow met standaard faciliteiten zoals een wasmachine en vaatwasser boeken. Particuliere vakantiehuizen zijn meestal iets goedkoper dan vakantiehuizen op een vakantiepark. Een goedkoop weekendje weg naar de Nederlandse kust.


Kitesurfen in de zee

lastminutes aan de kust banner