Huisje aan zee voor 10 personen

Boek hier een huisje aan zee voor 10 personen

Een huisje aan zee voor 10 personen boek je hier. Vindt hier een ruim aanbod aan vakantiehuizen waar je met 10 personen in kunt. Huisjes die binnen 1 km van de zee liggen. Maak mooie wandelingen door de duinen en over het strand. In veel van deze huizen zijn ook huisdieren welkom. Heb je het liefst een luxe verblijf? Ga dan voor een huisje aan zee voor 10 personen met sauna en bubbelbad.

landal huisje aan de kust banner


10 Persoons vakantiehuis aan zee met sauna

Een sauna bij je huisje zorgt voor ultieme ontspanning op vakantie. Je kunt een huisje aan zee voor 10 personen met sauna in Nederland, België of Frankrijk boeken. Veel huisjes die over een sauna beschikken hebben ook veel andere faciliteiten zoals een omheinde tuin, open haard of bubbelbad. Sommige huisjes met sauna liggen midden in het bos, dan kan je vanuit het bos meteen het strand op lopen.

Heerlijke vakantiehuizen in Nederland, België en Duitsland


Huisje aan zee voor 10 personen op een vakantiepark

Als je een huisje aan zee voor 10 personen wilt boeken kun je kiezen tussen een particulier vakantiehuis en een huisje aan zee op een vakantiepark. Vakantiehuizen op een vakantiepark zijn meestal iets duurder, maar dan heb je vaak ook meer faciliteiten, zoals een zwembad op het vakantiepark. Er zijn ook veel dingen te doen voor kinderen, zo zijn er vaak een aantal speeltuinen.


Je huisdier mee naar een huisje aan zee voor 10 personen

In sommige huisjes aan zee voor 10 personen kan je je huisdier meenemen. Ga bijvoorbeeld voor een weekendje weg met hond met 10 personen. Met je hond kan je prachtige wandelingen door de duinen en over het strand maken. Ook kan je op veel stranden samen met je hond zwemmen in de zee, wat wil je nog meer? Boek bijvoorbeeld een 10 persoons huisje waar je hond ook welkom is bij Center Parcs of Landal-Greenparks.


Met honden lopen op het strand

Huisje aan zee voor 10 personen in Nederland

In Nederland is er een groot aanbod vakantiehuizen aan zee voor 10 personen. Een huisje aan zee voor 10 personen in Zeeland, Zuid-Holland of de Waddeneilanden. Ga voor een mooi huisje met sauna en open haard, zeker in de koude maanden kan je dan na een lange dag lekker opwarmen en ontspannen. In Nederland kan je ook goedkope 10 persoons vakantiehuizen aan zee vinden. Ga voor een huisje aan de Nederlandse kust met minimaal 4 badkamers.


Luxe 10 persoons vakantiehuis aan zee

Een luxe 10 persoons vakantiehuis aan zee boek je hier. Met 10 personen op vakantie kan door heel Europa, er zijn vakantiehuizen in bijvoorbeeld Frankrijk, Spanje en Italië. Een luxe vakantiehuis voor 10 personen aan zee is natuurlijk ideaal als er veel faciliteiten bij het vakantiehuis zitten. Huur een vakantiehuis voor 10 personen met een bubbelbad en privé zwembad, dit geeft je het ultieme vakantiegevoel. Je kunt ervoor kiezen om een vakantiehuis voor 10 personen op minder dan 100 meter van de zee te boeken.


Met familie een 10 persoons huisje aan zee boeken

Als je graag met familie op vakantie gaat kan je een huisje aan zee voor 10 personen met de hele familie boeken. Ga bijvoorbeeld naar West-Vlaanderen, Zeeland of Bretagne. Of je nu een luxe vakantiehuis of gewoon een lekker knus huisje wilt, er zijn genoeg opties. Met 10 personen is het natuurlijk wel lekker om minimaal 5 slaapkamers in het vakantiehuis te hebben. Als je in de zomer gaat kan je een huisje aan zee voor 10 personen met een privé buitenzwembad boeken.


Strandwandeling met vrienden

Huisje aan zee voor 10 personen met een omheinde tuin

Bij je vakantiehuis aan zee zit meestal een ruime tuin, maar het is natuurlijk lekker om een omheinde tuin bij je verblijf te hebben. Zo heb je veel privacy en kan niemand zomaar je tuin inkijken. Als je een huisdier meeneemt kan deze ook niet zomaar uit de tuin lopen, ideaal dus! Boek een huisje aan zee voor 10 personen met een omheinde tuin en open haard.


lastminutes aan de kust banner