Huisje aan zee Noord-Holland

Huisje aan zee Noord-Holland huren?

Wie een huisje aan zee in Noord-Holland wil huren voor een weekendje weg, korte vakantie of langer verblijf, zit hier goed. Je kunt hier een particulier huisje aan de kust van Noord-Holland boeken of gaan voor een vakantiepark aan zee.
Het is ook mogelijk een hotel met hond in Noord-Holland te huren.

landal huisje aan de kust banner

Onze tip: Huur een huisje aan zee bij een vakantiepark aan zee van Landal GreenParks, Noord-Holland. Je vindt er altijd aantrekkelijke aanbiedingen.

In welke plaatsen kan je een huisje aan zee Noord-Holland boeken?

De kust van Noord-Holland is uitgestrekt en heel divers. Je vindt er rustige plaatsen maar ook kustplaatsen die toeristisch zijn. Je hebt plaatsen die leven van het toerisme en kustplaatsen waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. De leukste huisjes aan zee in Noord-Holland vind je in Schoorl, Groet, Julianadorp aan Zee en Egmond aan Zee maar ook in plaatsen als Bergen kan je prima terecht voor een weekendje weg. Wist je overigens dat Texel ook tot Noord-Holland behoort?


Heerlijke vakantiehuizen in Nederland, België en Duitsland

Huisje met hond aan kust Noord-Holland huren?

Als je een weekendje met hond in Noord-Holland wilt boeken, is het prettig als je met je huisdier ongehinderd op het strand kunt wandelen. Honden zijn immers gek op de zee en strand. Om die reden is het aan te raden een huisje aan zee in de omgeving van een honden strand te boeken. Ook als je een romantisch huisje aan zee wilt boeken, kan de hond mee.

Je vindt onder andere honden stranden in Noordwijk en Bloemendaal aan zee. Hier mag de hond lekker loslopen. Ook in andere plaatsen langs de kust van Noord-Holland zijn honden welkom. In het hoogseizoen zijn de stranden meestal beperkt open voor honden. Onze tip: Huur een huisje met hond in Schoorl. Daar vind je duinen, bossen en een mooie kust met zandstrand.

met hond op vakantie aan zee

Vakantie aan zee in Noord-Holland boeken met kinderen

Kinderen kunnen ontzettend genieten van een vakantie of lang weekend aan zee. Als je een vakantie met kinderen aan de kust van Noord-Holland verkiest boven een strandvakantie Waddeneilanden, Zuid-Holland of Zeeland, moet je zeker eens kijken naar de kust vakantieparken Noord-Holland van Landal GreenParks. Je kunt er een huisje boeken op een vakantiepark aan zee met binnen zwembad en indoor speeltuin. Onze tip: Huur een huisje aan zee op Landal vakantiepark aan zee Ooghduyne in Julianadorp aan Zee. Dit kindvriendelijke vakantiepark aan de kust van Julianadorp aan Zee heeft een binnenspeeltuin en mooi overdekt zwembad waar je 365 dagen pet jaar plezier kunt hebben. Kinderen zijn helemaal wild van dot mooie Landal Park. Ook leuk om met de meivakantie of herfstvakantie een huisje op dit Landal Park aan zee te boeken.

Last minute vakantie aan zee in Noord-Holland boeken.

Of je nu 3,4, 5 of 8 dagen weg wilt. Een korte vakantie aan zee is altijd leuk. Het is daarom best wel een goed idee om voor een korte vakantie of weekendje weg te profiteren van een last minute aanbieding. Er zijn in Julianadorp aan Zee, Bergen, Schoorl en Egmond aan Zee altijd wel last minute huisjes of bungalows aan ze te huur. Zeker wel bij de Landal vakantieparken aan zee in Nederland. Een last minute is tot 40 % goedkoper. Zo kan je goedkoper een korte vakantie aan zee boeken.

Hotel met hond aan de Nederlandse kust boeken

Wie de voorkeur geeft aan het boeken van een hotelkamer met hond, vindt ook aan de kust van Noord-Holland vele mogelijkheden. Je vindt bijvoorbeeld in de omgeving van Schoorl en Bergen aan Zee hotels waar de hond welkom is.
Maar ook aan de kust van Zeeland en Zuid-Holland vind je leuke hotels met hond, soms zelfs met binnenzwembad.
Hier vind je hotels met hond aan de Nederlandse kust.


privé zwembad in villa Noord-Holland

lastminutes aan de kust banner