Particulier huisje aan zee

Een particulier huisje aan zee huren, dat kan bij ons.

Op zoek naar een particulier huisje aan zee in Nederland, Frankrijk of België? Wij hebben de mooiste huisjes aan zee voor je geselecteerd. Deze vakantiehuisjes aan zee hebben unieke faciliteiten zoals sauna, jacuzzi, ligbad of hottub. In de meeste particuliere huisjes aan zee zijn huisdieren welkom. Boek een particulier huisje aan zee voor 2, 4, 6 of 8 personen.

landal huisje aan de kust banner

Sommige particuliere huisjes aan zee liggen op vakantiepark.

Een aantal van deze particulier vakantiehuizen liggen op vakantieparken aan zee. De meeste huisjes zijn echter vrijstaand en liggen op minder dan 500 a 1000 meter van zee. Kijk met name eens naar de huisjes aan zee in Noord-Holland.

Aantrekkelijke plaatsen om een particulier huisje aan zee te huren

Als je in Nederland een huisje aan zee wilt huren van een particulier, is Domburg een aantrekkelijke plaats. Je vindt in Domburg naast particuliere vakantiehuisjes ook luxe vakantieparken aan zee. In Zuid-Holland is Den Haag een aantrekkelijke badplaats om een weekendje aan zee te vieren. Maar een particulier vakantiehuisje aan zee in Texel huren, is natuurlijk ook geweldig. Je hebt in Nederland vele mogelijkheden om een huisje aan de kust te huren. Aan de Belgische kust zijn plaatsen zoals Bredene en Koksijde voorbeelden van aantrekkelijke badplaatsen.

Heerlijke vakantiehuizen in Nederland, België en Duitsland

Particulier huisje aan zee last minute

Je kunt altijd wel een last minute huisje aan zee boeken. De meeste van deze last minute aanbiedingen vind je op de grotere vakantieparken naar het komt ook regelmatig voor dat een particuliere vakantiewoning eigenaar een last minute prijs heeft. En last minute betekent meestal een lagere huurprijs. In de regel worden er over schoonmaak kosten geen kortingen verleend, ook niet over het gebruik van elektriciteit, gas en water.

particulier huisje aan zee

Een particulier huisje aan zee huren waar de hond ook welkom is

De hond gaat graag mee op vakantie en de zee en de bossen zijn het favoriete terrein. Het is mogelijk via deze site een particulier vakantiehuisje met hond te huren. Zowel in Nederland, België, Frankrijk als Italië. In de meeste van deze huisjes aan zee zijn 1 á 2 honden toegestaan. Er zijn echter ook particuliere vakantiewoningen aan zee te huur waar 3 of 4 honden welkom zijn. Soms kun je een vakantiewoning aan zee met omheinde tuin boeken. Hier vind je huisjes waar 3 honden toegelaten worden. Je kunt een particulier huisje huren met hond aan zee.

Huisjes aan zee met privé sauna

Een vakantiehuisje met eigen sauna huren, is iets speciaals. Als zo een huisje aan zee dan ook nog eens een Finse sauna en hottub heeft, is het helemaal genieten. Wij hebben een groot aanbod appartementen, bungalows en vakantiehuizen aan de kust met privé sauna en jacuzzi of hottub. Ideaal voor een relax weekend met zijn twee. We hebben echter ook particuliere vakantiehuizen aan zee in Nederland en België met vaatwasser, trampoline, sauna, zwembad en speelgelegenheid kinderen te huur. Deze grote vakantiehuizen aan zee zijn met name bedoeld voor familie weekenden met grote groepen.


lastminutes aan de kust banner