Luxe huisjes aan zee

Vind hier luxe huisjes aan zee in Nederland, België en heel Europa.

Wie op zoek is naar luxe huisjes aan zee in België, Nederland, Spanje en elders in Europa, vindt deze hier. Onze luxe huisjes aan zee hebben bijvoorbeeld een privé zwembad, sauna en / of jacuzzi. Je kunt hier een 2, 4, 6 of 8 persoons huisje aan zee huren welke luxe is maar voor grote groepen zijn er luxe groepsaccommodaties en villa’s aan de kust te huur. Wat dacht je van een luxe huisje aan zee met zwembad, sauna en jacuzzi?


landal huisje aan de kust banner

Luxe huisjes aan zee Nederland

Ons aanbod luxe vakantiehuisjes, villa’s en appartementen aan zee in Nederland is groot. Of je nu een 4 of 2 persoons huisje aan zee met sauna en jacuzzi of hottub aan de Nederlandse kust zoekt of een luxe villa met privé zwembad en sauna voor 8 personen, je vindt hier wat je zoekt. Ook voor een luxe strandhuisje aan zee in Zuid-Holland of een particulier huisje met hottub of privé sauna Zeeland aan zee. In veel luxe vakantiehuisjes aan zee Nederland zijn huisdieren welkom.


ontspannen in bubbelbad

Heerlijke vakantiehuizen in Nederland, België en Duitsland

Nachtje weg aan zee

Luxe huisjes aan zee in Nederland zijn meestal niet te huur voor één nachtje weg aan zee. Je moet zo een huisje meestal voor minimaal 2 nachten huren. Het kan zelfs zijn dat luxe vakantiehuisjes aan zee in Nederland zelfs alleen maar per week te huur zijn. Dit is dan een reden om geen huisje aan zee maar een luxe hotelkamer te boeken.

Luxe huisjes aan de Belgische kust

Je kunt hier een luxe vakantiewoning aan de Belgische kust huren maar er zijn ook volop mogelijkheden een luxe villa met privé zwembad en sauna aan zee in België te huren. Soms zijn er mogelijkheden voor het huren van een last minute villa met wellness aan zee België. Kies voor een particulier huisje aan zee België of een vakantievilla of luxe bungalow op een vakantiepark aan zee. In België vind je diverse luxe vakantieparken aan de kust. Ook aantrekkelijk voor een luxe weekend met de hond aan zee België.


Luxe huisjes aan zee Spanje

Op zoek naar een huisje of luxe villa Spanje met privé zwembad? Langs de hele Spaanse kust vind je particuliere villa’s en luxe vakantiehuizen aan zee die aan toeristen verhuurd worden. Ook vind je in Spanje luxe appartementen aan zee, veelal met zeezicht. Via de site kan je een luxe appartement, vakantiehuis of vakantievilla aan de Spaanse kust huren. Niet alleen bijvoorbeeld aan de Costa Brava of Costa Dorado maar ook op de Canarische Eilanden. Voor een luxe strandvakantie Spanje.

Luxe huisjes aan zee met sauna

Luxe villa’s en vakantiehuisjes aan zee elders in Europa

Ook elders in Europa hebben wij luxe villa’s en bijzonder mooie vakantiehuisjes aan ze te huur. Huur bijvoorbeeld een luxe huisje aan zee in Portugal, Italië, Zuid-Frankrijk of Kroatië. En wat dacht je van een luxe vakantie aan zee in Griekenland of aan de Turkse Riviera? Mogelijkheden genoeg, ook voor een vakantie aan zee met een vriendengroep.


Luxe huisjes met hond aan zee

In veel van onze luxe vakantiehuisjes aan zee zijn honden welkom. Meestal worden er per accommodatie 1 of 2 honden toegelaten maar in een aantal particuliere huisjes en luxe villa’s aan zee zijn er ook 3 honden welkom. Het meest ideale is een luxe vakantiewoning met hond aan zee en omheinde tuin te huren. Dan kunnen jullie optimaal en in alle rust geniete van je welverdiende vakantie of weekendje weg aan zee. Ook een weekendje weg met hond met jacuzzi.

Luxe, last minute huisjes aan zee

He is soms mogelijk om een luxe vakantiewoning aan zee als last minute te boeken. En dat kan je een besparing opleveren die we kan oplopen tot 40 %. In het geval je op zoek bent naar luxe, last minute huisjes aan zee, kan je het beste zoeken binnen ons actuele aanbod last minutes. Kijk bij de particuliere aanbiedingen of de last minutes bij de luxe vakantieparken of villaparken met zwembad aan zee.


luxe huisje aan zee

Romantisch weekendje aan zee en op zoek naar luxe huisjes?

Voor een romantisch weekendje weg met zijn twee, huur je bij voorkeur een luxe huisje aan zee met hottub of privé sauna en open haard. Met name een weekendje Waddeneilanden kan dan een goed idee zijn.

lastminutes aan de kust banner