Boek hier je huisje aan zee met hond

Wie een huisje aan zee met hond Nederland of België zoekt, vindt hier het grootste aanbod. Je kunt hier een huisje met hond op een vakantiepark boeken of kiezen voor een particulier vakantiehuisje. 1, 2 of 3 honden welkom.

landal huisje aan de kust banner

Huisjes aan zee met hond in Nederland, België, Heel Europa.

Van vakantiehuisjes aan zee in Zuid-Holland, Noord-Holland, Waddeneilanden tot een vakantiehuisje met hond aan de Nederlandse kust of kustplaatsen België.

In een huisje aan zee met hond verblijven is altijd fijn. Als de hond dan ook nog mee kan, is het helemaal een feest. Een huisje aan zee met sauna en hond reserveren, is dubbel plezier hebben.

Heerlijke vakantiehuizen in Nederland, België en Duitsland

huisje aan zee met hond en familie

Huisje aan zee met 2 of 3 honden huren

Of je nu een weekendje weg wilt of midweek, in een aantal huisjes aan zee in België en Nederland zijn of 2 of 3 honden toegestaan. Het gaat hier veelal om particuliere huisjes aan zee zoals in Schoorl of Kamperland. Je betaalt meestal wel een vergoeding per nacht per hond maar sommige particuliere huiseigenaren laten honden gratis in het vakantiehuisje aan zee verblijven.

Huisje met hond op vakantiepark aan zee huren

Je kunt ook kiezen voor een verblijf op een vakantiepark aan zee. Je vindt met name in Zeeland en Noord-Holland leuke kustparken. In deze vakantieparken aan de Nederlandse kust zijn meestal 1 of 2 huisdieren welkom. De parken zijn ook ideaal voor gezinnen want er zijn parken aan zee waar een indoorspeeltuin en overdekt zwembad is. Je huurt hier een huisje aan zee met de hele familie en hond.

Hond op strand genieten

Last minute huisje aan zee met hond boeken

Of je nu kiest voor een particulier vakantiehuis aan zee of een verblijf met de hond bij een vakantiepark aan zee, er zijn altijd wel last minute aanbiedingen. Kijk met name eens naar de last minute vakantieparken aan zee van Roompot en Landal GreenParks. Zij hebben altijd wel last minute aanbiedingen met hond, ook op parken minder dan 500 meter van zee. Vind hier last minute huisjes aan zee.

In de zomervakantie een vakantie met hond aan zee boeken

De meeste hondenbezitters boeken hun huisje aan de kust in de zomervakantie. Als het zeewater goed op temperatuur is, is het prettig om in de zee te zwemmen. Een vakantie of weekend met de hond aan ze is ook heerlijk als bestemming voor de meivakantie of herfstvakantie. Dan is het zeewater nog te koud maar langs de kust met de hond wandelen is ook ontspannend. Je vindt met name bij Landal en Roompot aanbiedingen voor de meivakantie, herfstvakantie, zomervakantie en Kerstvakantie.

weekendje aan zee met hond

Huisje met sauna en hond aan zee huren

Een huisje aan zee met sauna huren, is een heerlijke vakantiebeleving. Als die sauna dan ook nog een infrarood sauna is en er in het huisje aan zee honden welkom zijn, is het dubbel genieten. Je vindt op deze site vakantiehuisjes met hond én privé sauna. Je kunt ook de keuze maken een vakantiebungalow met privé sauna te huren op een hondvriendelijk vakantiepark aan zee. Aan jou de keuze op welke wijze jij je vakantie aan zee met hond invult.

Particulier huisje aan zee met hond huren

Een particulier huisje aan zee is zeker een goede optie. Particuliere accommodaties zijn vaak iets goedkoper en meestal heb je meer privacy bij deze vakantiehuizen, omdat ze wat afgelegen liggen. Boek een last minute particulier huisje aan zee met je hond. Op vakantie met je hond is het ook erg lekker als je hond vrij kan rondlopen zonder dat je altijd naar hem om hoeft te kijken, ga daarom voor een particulier huisje aan zee met een omheinde tuin.

Boek je huisje aan zee met hond bij Landal of Roompot.

Roompot en Landal Green Parks hebben een groot aanbod parken waar honden in de huisjes welkom zijn.

lastminutes aan de kust banner