Boek hier je huisje aan zee België.

Wie een huisje aan zee België zoekt, vindt hier het mooiste aanbod. Je kunt hier een 2 persoons vakantiehuisje aan zee Belgische kust met ligbad of sauna huren maar voor groepen van 4, 6, 8, 10 of 12 personen zijn er ook vele mogelijkheden. Boek je huisje aan zee in België online.

landal huisje aan de kust banner

Huisjes aan zee België, huisdieren welkom.

Je kunt ook een particulier huisje aan zee België met hond huren. In veel huisjes en appartementen aan de Belgische kust zijn 1 of 2 huisdieren welkom.

huisje aan zee België - met honden een strandwandeling

Heerlijke vakantiehuizen in Nederland, België en Duitsland

Particulier huisje aan zee België huren?

Bij een vakantie aan zee en verblijf in een vakantiehuisje of strandhuisje heb je altijd de keuze uit twee mogelijkheden. Een particulier huisje aan zee België boeken of een vakantieverblijf op een vakantiepark. Je hebt bij deze site alle mogelijkheden en kunt dus ook kiezen voor een aanbieding van een vakantiepark aan de Belgische Kust. Boek bijvoorbeeld een vakantiehuisje aan zee bij Roompot Vakantiepark Breeduin Village in Bredene of een bungalow, chalet of appartement in de Panne, Nieuwpoort, Blankenberge of Oostduinkerke.

Huisje aan zee België op vakantiepark huren.

Bij de keuze van een vakantie aan de Belgische kust kan je 2 soorten accommodaties huren. Je kunt kiezen voor een huisje op een vakantiepark aan zee in België of een particulier huisje. Beiden hebben hun voor- en nadelen. Eén van de voordelen van het huren van een huisje op een vakantiepark aan zee is dat je als gast gebruik kunt maken van de faciliteiten van het park. Zo kun je bijvoorbeeld een vakantieverblijf boeken bij een vakantiepark aan zee in België met zwembad, tennisbaan en indoorspeeltuin. Ideaal voor bijvoorbeeld een vakantie aan zee met kinderen.
Hier vind je een overzicht van alle vakantieparken aan de Belgische Kust.

huisje aan zee België - strand De Panne

Last minute vakantiehuis aan zee België huren?

Wie op het laatste moment besluit een vakantie of weekendje Belgische kust te doen, kan gebruik maken van een last minute aanbieding. Een last minute huisje aan zee België is tot 40 % goedkoper en je hebt toch hetzelfde huisje of vakantiepark. Je kunt meestal tot één dag voor vertrek nog profiteren van een last minute aan zee België maar het is veiliger zo een goedkoop vakantiehuisje tenminste 3 dagen voor vertrek te boeken. Je kunt via deze site een particulier vakantiehuisje aan de kust van België als last minute boeken maar ook profiteren van een aanbieding op een last minute park aan zee België. Huisdieren zijn veelal toegestaan.
Bekijk hier alle last-minutes aan zee in België.

Wellness huisjes aan zee in België

Een wellness huisje is een vakantieverblijf voor 2, 4 of 6 personen met sauna, jacuzzi, hottub of whirlpool. Het zijn vakantiehuisjes met het thema “relaxen”. Als zo een wellness vakantiehuisje aan zee ligt, is het dubbel genieten want de zee werkt ook ontspannend. Je kunt via deze site een particulier huisje Belgische kust met sauna, ligbad, hottub of jacuzzi huren, maar je kunt ook kiezen voor een wellness huisje op een vakantiepark aan zee België.

Vakantie aan zee met kinderen België

Kies in het geval van een vakantie met kinderen voor een vakantiehuis op een vakantiepark aan zee België met overdekt zwembad. Ook ideaal voor een verblijf tijdens de Kerstvakantie. Je kunt met 2 gezinnen op vakantie, boek dan een vakantiehuis 8 personen in België.

huisje aan zee België - mediteren aan kust

Huisje aan zee België met hond

Honden zijn in de meest huisje aan zee in België toegestaan. Maar er zijn wel restricties. Zo zijn de honden stranden in België niet het hele jaar door toegankelijk voor honden en zijn in de huisjes en vakantieparken meestal maar 1 of 2 huisdieren toegestaan. Als je een vakantie of weekendje met hond aan de Belgische Kust wilt boeken, kan je ook kiezen voor een huisje België met omheinde tuin. Het aantal huisjes Belgische kust met omheinde tuin is beperkt, maar er is wel aanbod. Onze tip: Boek voor een vakantie met 3 honden aan de Belgische kust een particulier vakantiehuis België aan zee. Bij een aantal particuliere huisjes aan de Belgische kust zijn drie honden toegestaan.
Hier vind je alle huisjes met hond in Nederland en België.

Huisje aan zee België met sauna, bubbelbad of ligbad.

Je kunt een huisje aan de kust van België met privé sauna, bubbelbad of ligbad. Er zijn ook wellness huisjes en luxe appartementen in West-Vlaanderen te huur. Kijk bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheid bij het Roompot Vakantiepark Breeduin Village in Bredene.

lastminutes aan de kust banner