Luxe accommodatie aan zee

Een luxe accommodatie aan zee boeken.

Wil je een vakantiehuisje aan de kust huren? Boek dan een luxe accommodatie aan zee. Luxe vakantiehuizen aan zee met sauna, bubbelbad of privé zwembad.

landal huisje aan de kust banner

Je hebt de keuze tussen een luxe villa, bungalow, landhuis of een wellnesshuis. Boek bijvoorbeeld een luxe accommodatie aan zee in Nederland, Frankrijk, België of Spanje. Je kunt een luxe vakantiehuis aan de kust huren voor 4, 6, 8 of 10 personen. Ook een last minute luxe accommodatie aan zee kunt u hier boeken.

Luxe accommodatie aan zee in Nederland.

Je kunt hier een luxe vakantiehuisje huren aan de Nederlandse kust. Mooie vakantiehuizen aan zee in Noord-Holland, Zeeland, Zuid-Holland of op de Waddeneilanden. Je hebt de keuze tussen een luxe accommodatie aan zee op een vakantiepark en een particulier vakantiehuis met sauna. Je kunt bijvoorbeeld een luxe accommodatie aan de Nederlandse kust boeken bij Roompot, Landal-Greenparks of een kleinschalig vakantiepark.

Vakantiehuis aan zee met sauna.

Een sauna kan natuurlijk niet ontbreken in een luxe accommodatie! Vind hier alle vakantiehuisjes aan de kust met een sauna. Je kunt kiezen voor een vakantieverblijf met Finse sauna of infraroodsauna. Boek bijvoorbeeld een luxe accommodatie met sauna in de duinen of in het bos. Al onze vakantieverblijven liggen binnen 1 km van de zee. Na een lange dag lekker ontspannen in de sauna, wat wil je nog meer?

Heerlijke vakantiehuizen in Nederland, België en Duitsland

Luxe accommodatie aan zee met sauna

Last minute luxe accommodatie aan zee.

Wordt er plots goed weer opgegeven komende tijd? Boek dan een last minute luxe accommodatie aan zee! Boek een last minute natuurhuisje aan de kust of ga voor een luxe villa in Spanje of Frankrijk. Je kunt een last minute boeken bij Landal-Greenparks, Roompot of Dutchen, maar je kunt ook kiezen voor een vakantiehuis met sauna en bubbelbad die niet op een vakantiepark staat. Op vakantie in de winter? Ga dan voor een luxe vakantiehuis aan zee met open haard en bubbelbad. Heerlijk genieten bij de open haard met een wijntje.

Luxe natuurhuisje aan de kust.

Als je een luxe verblijf wilt huren kan je kiezen voor een natuurhuisje aan zee. Natuurhuisjes staan vaak wat meer afgelegen dan vakantiehuizen op een vakantiepark. Boek een 4, 6, of 8 persoons luxe natuurhuisje in de Ardennen, Bretagne, Sicilië of Zuid-Dalmatië. Heb je graag veel privacy bij je vakantiehuisje? Ga dan voor een luxe natuurhuisje aan de kust met omheinde tuin.

   wellness huisje met sauna aan zee

   Familieweekend accommodatie aan zee.

   Hier vind je luxe accommodaties aan zee voor families. Je kunt met een grotere groep een vakantiehuis huren maar ook kan je met een kleine familie accommodaties aan zee huren. Als er kinderen meegaan kan je een luxe accommodatie aan zee met speeltoestellen huren. Een vakantiehuis met bijvoorbeeld een zandbak, trampoline, glijbaan en schommel. Als je een huisje op een vakantiepark boekt zit er bijna altijd een speeltuin op het park. Ook is er vaak een gedeeld zwembad op het vakantiepark. Je kunt bijvoorbeeld een luxe vakantiehuis voor 8 personen aan zee boeken.

   Luxe accommodatie aan zee - strand

   Goedkope luxe accommodatie aan zee.

   Een luxe vakantiehuis aan zee hoeft niet perse duur te zijn. Je kunt ook een goedkoop vakantiehuis aan zee huren met bijvoorbeeld een sauna en open haard. Particuliere vakantiehuizen zijn over het algemeen iets goedkoper dan vakantiehuizen op een vakantiepark. Ook zijn accommodaties goedkoper in het laagseizoen dan in de vakanties. Boek hier een goedkope, maar luxe accommodatie aan zee voor 2, 4 of 6 personen.

   Luxe vakantiehuis aan zee met privé zwembad.

   Als je denkt aan een luxe vakantiehuis, dan denk je natuurlijk aan een vakantieverblijf met privé zwembad. Je hebt de keuze tussen 2 verschillende soorten zwembaden. Je kunt kiezen voor een vakantiehuis met een privé binnenzwembad en een accommodatie met privé buitenzwembad. Over het algemeen is een privé binnenzwembad meer aan te raden in de herfst, winter en lente. Een privé buitenzwembad daarentegen is weer erg lekker in de zomermaanden. Een privé buitenzwembad is niet het hele jaar door geopend, en een privé binnenzwembad vaak wel.

   lastminutes aan de kust banner