Huisje op het strand

Een huisje op het strand boeken

Als je op vakantie wilt aan de kust kan je een huisje op het strand boeken. Een huis waar je binnen 1 minuut in de zee ligt als je uit het strandhuis loopt. Maak mooie wandelingen door de duinen of speel leuke spellen op het strand, zoals jeu de boules. Ook kan je heerlijk zonnen vanaf het terras of kan je lekker zwemmen in de zee. Er zijn ook een aantal strandhuisjes waar je hond welkom is.

landal huisje aan de kust banner


Je huisdier mee naar een huisje op het strand

Bij sommige strandhuisjes kan je je huisdier meenemen op vakantie. Bijvoorbeeld een hondvriendelijk strandhuisje in Zeeland of Zuid-Holland. Met je hond kan je mooie wandelingen door de duinen maken, en je hond vind het vast heerlijk om een frisse duik in de zee te nemen. Boek bijvoorbeeld een weekendje weg met hond aan zee.

Heerlijke vakantiehuizen in Nederland, België en Duitsland


Een strandhuisje op een vakantiepark

Strandhuisjes zijn vaak eigendom van een vakantiepark, maar soms worden ze ook verhuurd door particulieren. Als je een strandhuisje op een vakantiepark huurt heb je vaak extra voordelen, zo zijn er vaak verschillende faciliteiten op een vakantiepark zoals een animatieteam. Ook is er vaak een zwembad op het park die bij het verblijf inbegrepen zit.


Huisje op het strand in Texel

4 persoons huisje op het strand

Ga er lekker tussenuit met je gezin en boek een 4 persoons huisje op het strand. Een heerlijke vakantie direct aan de zee met je kinderen, wat wil je nog meer? Laat de kinderen zich vermaken met alles wat het strand en het vakantiepark te bieden heeft. Van het animatieprogramma tot allemaal verschillende spellen op het strand, er is meer dan genoeg te doen. Ga bijvoorbeeld een dagje beach volleyballen en speel voetbal op het strand.


Strandhuisje aan de Nederlandse kust

Als je op vakantie wilt naar de zon en de zee hoef je niet perse naar het buitenland. Er zijn genoeg strandhuisjes aan de Nederlandse kust die aan deze eisen voldoen. Er zijn verschillende locaties in Nederland met strandhuisjes die aangeboden worden. Je kunt een huisje op het strand boeken in Zuid-Holland, Noord-Holland of Zeeland.


Last minute huisje op het strand

Last minute op vakantie? Boek een last minute huisje op het strand. Het kan zo zijn dat het opeens heel erg lekker weer wordt en je graag naar het strand wilt. Dan kan je uiteraard last minute op vakantie naar de zon. Een last minute huisje op het strand in België of Nederland is zeker een aanrader. Je kunt een huisje huren met een terras, zodat je heerlijk kan zonnen en barbecueen.


Strand en zee

Met 6 personen een strandhuisje huren

Er zijn strandhuisjes die je met 6 personen kunt huren, ideaal voor een groot gezin of 2 kleine gezinnen. Ook kan je met je vriendengroep een huisje op het strand huren. Maak gezellig met z’n allen wandelingen over het strand en ga lekker eten bij strandtentjes. Vaak zijn er ook leuke dorpjes bij het strand, die je gezellig met z’n 6en kunt bezoeken. Ga bijvoorbeeld voor een 6 persoons huisje op het strand met vaatwasser en wasmachine, zodat je zelf meer tijd hebt voor leukere dingen dan afwassen.


lastminutes aan de kust banner