Chagall – Nederland – Zuid-Holland – 4 personen

482,00

Chagall – vanaf 482.00
Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: CHNL-7522 Categorieën: ,

Beschrijving

Vanuit dit vakantie-appartement kijkt u uit over zee en een deel van de levendige boulevard van Noordwijk. U loopt zo naar het strand en geniet van de gezellige strandpaviljoens en de vele terrassen en natuurlijk van het zand onder uw voeten en de ruisende branding.

Uw appartement is compleet ingericht voor vier personen. De eerste koffie van de dag drinkt u met uitzicht op zee – aan de bartafel u voor het grote raam van de woonkamer of op de loungebank op het ruime balkon – ook een fijne plek voor het laatste drankje ’s avonds overigens! U beschikt over een aantal prettige extra’s. Zo is er bijvoorbeeld airconditioning in de slaapkamer en zijn er twee strandstoelen die u mee naar het strand kan nemen. En natuurlijk heeft u een gereserveerde parkeerplaats in de garage onder het complex. Eigenlijk zijn alle voorzieningen op loopafstand. De boulevard ligt voor uw deur, en ook het gezellige centrum van Noordwijk is vlakbij. Hier vindt u een keur aan winkels en u kunt er ook voor levensmiddelen terecht.

Ontdek vanuit Noordwijk per fiets het uitgestrekte duingebied en in het voorjaar ook de kleurrijke bloembollenvelden waar de streek wereldberoemd om is.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Belvilla

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal personen

, ,

Aantal huisdieren

,

Aantal slaapkamers

,

Aantal badkamers

Faciliteiten

, ,

Afstand tot zee

, ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,