Appartement aan zee

Boek hier je appartement aan zee

Wie op zoek is naar een appartement aan zee in Nederland, vindt deze hier. Het huren van een appartement aan zee is vooral aantrekkelijk als je met 2 personen bent of alleen een vakantie of weekendje aan zee Nederland wilt boeken.

landal huisje aan de kust banner

Er zijn ook mogelijkheden een 3, 4, 5 of 6 persoons appartement aan zee te huren. Voor een vakantie met hond aan zee Nederland, kan je beter een huisje aan de kust met hond huren. Honden hebben meer ruimte en mogelijkheden in een huisje aan zee met omheinde tuin.

Last minute appartement aan zee huren

Wie op zoek is naar een goedkoop appartement aan de Nederlandse kust, zoekt naar de mogelijkheden een last minute appartement aan zee te boeken. Kijk bijvoorbeeld naar de last minute mogelijkheden in Zandvoort aan Zee, Noordwijk aan Zee of Katwijk. Dat zijn de grotere plaatsen met veel hotels, huisjes en appartementen aan zee.



appartement aan zee - moderne trap in appartement

Heerlijke vakantiehuizen in Nederland, België en Duitsland

In welke plaatsen kan je een appartement aan zee huren?

Naast de genoemde plaatsen Zandvoort aan Zee, Noordwijk aan Zee en Katwijk aan zee zijn aan de Nederlandse kust ook de badplaatsen Bloemendaal aan Zee, Bergen aan Zee en Egmond aan Zee populair. Dat zijn plaatsen die direct aan ze liggen. In die plaatsen kan je meestal ook een hotel met zeezicht boeken. Voor een relax weekend aan zee boek je een wellness hotel aan zee.

Luxe appartementen aan zee

Net zoals bij de keuze van een huisje aan zee, heb je bij een appartement aan de Nederlandse of Belgische kust, de keuze uit een luxe uitvoering of een goedkopere. Bij de luxe appartementen aan zee is je vakantie net wat comfortabeler en slaap je meestal op betere bedden. Vaak heb je een groter balkon of terras en is alles in het appartement wat completer en luxer.

Luxe penthouse aan zee huren?

Voor een super luxe vakantie aan zee huur je een penthouse. Houd er wel rekening mee dat het aanbod penthousen aan de Nederlandse en Belgische Kust beperkt is en je dus niet last minute zo een luxe penthouse moet boeken.

uitzicht vanaf appartement in Mallorca

Voor welke periode een appartement aan de kust huren?

Je kunt een huisje, appartement of penthouse aan de Belgische of Nederlandse kust ook voor een midweek of weekendje weg aan zee huren. In het geval je rechtstreeks van een particulier huurt, is het mogelijk dat er afwijkende dagen gehanteerd worden. Het is meestal niet mogelijk een accommodatie aan zee voor één nacht te huren. Voor één nacht moet je bij een hotel aan zee zijn.


Reisverzekering afsluiten

Indien je geen doorlopende reisverzekering hebt lopen, kan het verstandig zijn om ook bij binnenlandse reizen of weekendjes weg aan zee een reisverzekering af te sluiten. Een reisverzekering afsluiten kan online en is in enkele minuten te regelen.

lastminutes aan de kust banner